Υποτροφία 4ετούς φοίτησης σε νέο δημότη του Δήμου Παλλήνης από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ  ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2012
Eνα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών τετραετούς φοίτησης για την απόκτηση πτυχίου παιδαγωγικών (νηπιαγωγού-δάσκαλου) προσφέρουν τα  Εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ.
Για πρώτη φορά στη Ελλάδα  σε συνεργασία με  ένα από τα κορυφαία κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια, το university of Dundee δίνεται η δυνατότητα σε έλληνες φοιτητές να σπουδάσουν στην χώρα τους ένα υψηλού κύρους και ποιότητας πρόγραμμα σπουδών.
Συγκεκριμένα:
•             Το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθείται είναι αυτούσιο το πρόγραμμα που παρακολουθούν οι φοιτητές στη Μεγ. Βρετανία και διδάσκεται από καθηγητές του Πανεπιστημίου του Dundee.
•             Οι πτυχιούχοι έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης του πτυχίου τους από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) και αναγνωρίζονται από το General Teaching Council for Scotland (GTCS), που δίνουν το δικαίωμα στον απόφοιτο να εργαστεί σε δημόσιο (μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ), ιδιωτικό ή διεθνές σχολείο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
•             Ο φοιτητής εκπαιδεύεται σε πανεπιστημιακό σχολείο και έρχεται καθημερινά σε επαφή με το μελλοντικό του εργασιακό περιβάλλον. Κατά συνέπεια η θεωρία συνδέεται με την πράξη και μαζί με την έρευνα αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες παιδαγωγικές σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα : www.haed.edu.gr 
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6030411-17
Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 26 Οκτωβρίου 2012

0 σχόλια

Write Down Your Responses