ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “TOTAL FOOTBALL CLUB” ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  TOTAL FOOTBALL CLUB
logo_flyer_total_football_club Το αθλητικό μας κέντρο Total Football βρίσκεται στην περιοχή της Παλλήνης και  ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Σεπτέμβριο του 2011. Διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα mini basket, mini volley, ping pong, πλήρες εξοπλισμένο café, αποδυτήρια, καθώς και παιδική χαρά.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε τα παιδιά του σχολείου σας, σε μια ολιγόωρη εξωτερική δραστηριότητα τους σε μία καθημερινή  όπου λειτουργούν τα σχολεία. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία στα παιδιά του σχολείου σας τα οποία θα είναι ελεύθερα να παίξουν στους χώρους του αθλητικού μας κέντρου υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους.
Οι γονείς των παιδιών αν το επιτρέπουν οι υπεύθυνοι του σχολείου, μπορούν να παρευρίσκονται στο χώρο κατά την παρουσία σας εδώ, και θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν, από τον χώρο του café. Προτείνουμε η εκδρομή να γίνει από τις 9.00 μέχρι και τις 12.00.
Ειδικά για τα σχολεία και νηπιαγωγεία του δήμου μας στην Παλλήνη, η εκδρομή αυτή προσφέρεται στα παιδιά δωρεάν.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα, 210 6616987 καθώς και στο 6932347858 (Λιούλιος Βασίλης)
Η διεύθυνση μας είναι Λ. Μαραθώνος και Τζακιών 30 στην Παλλήνη. (Αττική οδός έξοδος 16)
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από παλαιότερες εκδρομές σχολείων, μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο facebook, http://www.facebook.com/TotalFootball.gr
DSCN2798 P1080154 DSCN2785 DSCN2789
http://www.totalfootball.gr/

, , ,

0 σχόλια

Write Down Your Responses